AKTUELNO

Pevačica odlučila da otkrije šta je uradila nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je obnažena.

Fotografije koje je neko dostavio javnosti sa njenog medenog meseca sa prvim suprugom, bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a na kojima je naga Nataša Bekvalac je odlučila da ignoriše, kao i čitavu pompu koja je nastala oko toga.

Foto: Informer

Pevačica je najpre, kao reakciju na ove fotografije objavila pesmu "Sreća" Zlatana Stipišića Džibonija i Olivera Dragojevića na svom profilu na Instagramu, a opis koji je ostavila bio je jasna poruka:

- I nikada ne možeš da mrziš koliko ja mogu da volim. Nikada ne možeš da rušiš koliko ja mogu da sagradim ljubavlju u sebi. Sreća, držaće mi leđa... - napisala je Nataša.

A već dan nakon toga, pevačica je obelodanila i stihove nove pesme koju je nazvala "Crta", te dokazala da se ipak nije prepustila samo ljubavi sa novopečenim izabranikom Lukom Lazukićem, već i da je predano radila na novom singlu. Posebnmu pražnju privukli su stihovi nove pesme:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Svaki zid ludom glavom zabodem. Preko crte ne prelazim ako dobro se ne kaznim. Nisi moj ako nisi budala...- reči su natašine nove pesme, a da li opsuju njeno trenutno stanje, nije poznato.

Autor: D. P.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'