AKTUELNO

Otvorila dušu!

Glumica Ljiljana Blagojević je na repertoaru raznih pozorišta bila na stotine puta i iznova oduševljava publiku svojim talentom i lepotom.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika voli da prepoznaje stvari. S obzirom da pozorište deli sudbinu društva u kome se nalazi, onda je normalno da se bavi i problemima društva u kome postoji. Da li su to autori koji su daleka prošlost ili neki savremenici, zadatak umetnika jeste da komentariše vreme u kome je živeo i da odgovara na pitanja koje mu postavlja čovečanstvo i običan građanin - rekla je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je život u prestonici zamenila životom na selu, a sada je ispred premijerne kamere glumica otkrila zašto se odlučila na ovaj korak i koliko je raduju trenuci kada je posete ćerka Kalina i unuke Miona i Anika.

Meni i mojim godinama sada prija mir. Opet selo nudi i neku drugu vrstu slobode i kontakta sa prirodom, čovek kao deo prirode mora da ima taj kontakt i razmenu. Opet, ne možete da nemate prisustvo grada... Konkretno kultura, to je smešteno u gradu, ovo čime se ja bavim, izložbe su u gradu. Dolaze mi unuke i volim da sam sa njima, malo je danas te ljubavi i to su jedini kontakti u kojima ja sebe ne suzdržavam i zagrlim ih bez obzira - zaključila je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Ljiljana Blagojević