AKTUELNO

Njegovih komentara plaše se svi!

Lepi Mića našao se na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je, na samom početku, prokomentarisao najsvežiju svađu Tare SImov i Nenada Aleksića Ša:

Oni su se sada posvađali, ne znam ni zašto. Ovo je bilo kao kada rida vo, ja sam bio u šoku. Ne mogu da ih gledam takve, to su bolesne stvari. Iva je razvalila. Da nije u pitanju Tomović, on se ne bi ni nakašljao. Sad ne zna ni dokle je to došlo, to ga boli. Njemu je sada sve to u glavi... Dokrajčilo ga je ovo sa Tomovićem. On emotivno nije raskrstio sa Ivanom, trenutno je zaljubljen u Taru, jer Ivana nije tu. Razum je izgubio bitku - počeo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se osvrnuo na aktuelnu trojku - Maju Marinković, Marka Janjuševića Janjuša i Aleksandru Nikolić:

Čuo sam da je Janjuš Maju je*ao juče pet puta, meni je to bolesno. Ja sam čovek koji je stalno po kafanama i prisustvovao sam raznim svađama, ali ovo nisam čuo. Ono što je Ša danas rekao Tari... Mislim da će već večeras oni biti u zagrljaju, to meni nije normalno. Maja je izgubila sve moralne kodekse, nisu je*ali Janjuša, je*ali su nju, ona neke stvari ne kapira uopšte. Janjuš nju ponizi, a onda je je*e - rekao je Mića.

"Da li si ispratio najnovija dešavanja između Rialde i Kenana?" - upitao ga je Darko.

Kod njih dolazi do problema kada je u pitanju uspeh. Kenan je nju pustio na Matorin rođendan, ali joj je možda on to i namerno rekao. Može biti, ali i ne mora. To se sve skuplja. Paula je u tom smislu poštena, ona je na početku rekla da je ona sa Franom, ali da ovde gleda sebe. A Kenan i Rialda se tu takmiče. Misliš da je Rialdi bilo prijatno kada je Bora rekao da su to sve Kenanovi glasovi? Sujeta je to. Meni je rekla pre neki dan da joj fali Alen, zbog nekih masaža... Ona će biti sa Alenom, ovo je neka njena priča samo unutra. Zadrugovizija je merilo njihovih raspoloženja - obrazložio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

I Stefan se naljutio, ne znam na koga, jer nije želeo da kaže, ali na neke dobitnike nagrada. Ovde se pokloni daju po principu "Dajem ti ono što neću ja", a ništa od srca. Sve se vidi, sve. Kristina se isto ovde malo pogubila i njoj je lepo, samo razmišlja da je sa Kristijanom i da ima kadar. Ona je njemu takođe interesantna - dodao je zadrugar.

Za sam kraj, Mića je prokomentarisao i relaciju Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, pa istakao da misli kako se iza svega krije Sanjina taktika.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga