AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Naredna gošća kod Darka Tanasijevića bila je Paula Hublin, koja je na samom startu otkrila svoje mišljenje o sinoćnjem nastupu na "Zadrugoviziji":

Prezadovoljna sam nastupom, jedva čekam da nam puste nastupe, prvi put sam skroz zadovoljna! Uglavnom su svi imali iste komentare, osim kad je Đekson pitao šta mi je trebalo sve. Ovo je sve doprinelo mom samopouzdanju, nikad se nisam isticala, bila sam okružena pogrešnim ljudima - istakla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

I Franove neke reakcije, govorio je da ne želi živeti u mojoj sceni. Takva je osoba, ne može priznati da je neko bolji i uspešniji, zato što je on neostvaren. Ja sam njega uvek gurala i podržavala, terala sam ga da se bavi muzikom. On uopšte nije ni znao da ja umem pevati i igrati. Juče mi nije čestitao, a danas mi je bacio pet i rekao da sam pokidala. Car mi je svakodnevno ispirao mozak, jer zna da mogu i da se nisam dobro pokazala. Njemu je bilo bitno kako ću nastupiti, zna koliko mi to znači - objašnjavala je Hublinova.

Zatim se osvrnula na odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša:

Sad su se posvađali, jer je on pričao sa mnom. To nema više ni smisla komentarisati. On više gubi, a ona je ljubomorna na svaku devojku, to je van svake pameti, nije mi normalno. Šta će biti kada izađu, tu ste-gde ste, uživajte i budite srećni. Oni su najgore prošli. Ne moramo mi pričati o nečemu bitnom, dovoljno je da mi da upaljač, ona će ga pogledati, to je za sve tako, ne samo za mene. Ša voli sesti i popričati sa mnom. Meni su to smešne stvari, kao, slika se sa bivšim, zamisli - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, kada je pomenula bivšeg, tu je i Milan Janković Čorba, koji je na korak do veze sa Tedorom Bilanović:

Iskreno, meni su oni divni, preslatki. Čorba mi je sa njom drugačiji. Nisam ironična, iskrena sam. Teodora malo priča gluposti, jer ona njega dobro zna, zna šta od njega može očekivati, a šta ne. Ja vidim da je sa njom drugačiji, prisniji je, brižan. Teodora nije osoba koja je spremna menjati sebe zbog nekoga, iako je to pogubno za nju. Ne može on tek tako pregaziti svoju reč i ući u vezu sa njim, a da ne vidi trud sa njene strane. Koliko ja vidim, ona se uopšte ne trudi, uvek je on taj koji je drugima ugađao - komentarisala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je Čorba prema Teodori drugačiji, tako vidim i Kristijana, koji ima drugačiji odnos sa Kristinom. Meni su oni nekako prirodni spoj, drugačije se on prema njoj odnosi. Kad su zajedno, vidim da lepo pričaju i izgleda da tu nečega ima. Rekla sam joj da, i ako se zaljubi, neće ni sebi to priznati, a ne drugima - dodala je Hublinova.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga