AKTUELNO

Opleli žestoko!

U emisiji ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji, Ana Radulović i Kendi su ugostili bivše zadrugare, pevačicu Mionu Jovanović i novinara Ivana Gajića.

Foto: RED TV

Oni su komentarisali sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4'', pa su se osvrnuli na turbulentan ljubavni odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Da sam minut i po vremena u glavi od Ša, da vidim šta je kvrcnulo. Nije on mlad ušao u brak, mogao je da proživi sve pre toga. Ivana jako lepa žena, kulturna... On posle ove veze sa Tarom... Ne znam samo ko će da ga shvati ozbiljno. Na Farmi mi je delovao kul, normalan, voli svoju ženu, ništa nije ukazivalo na to da može da dođe do ovoga. Lično mislim da Ivana ne treba da ulazi, treba da ostane gospođa do kraja. To bi bio autogol za nju, nema poentu njen ulazak, sem tog obračunavanja - rekao je Gajić.

Foto: Red TV

Meni se uopšte ne sviđa, ali ovo liči na Taru da bude sa nekim starijim zauzetim. Tara je jako čudna, Mateja nije davao sebe kao Ša, i zato se borila više za njega nego za Ša. U par navrata mi je izgledalo kao da su imali nešto više pre rijalitija, kao da su se poznavali. Strast se stišala u braku, Tara mlada devojka, atraktivna... Mnogo me razočarao, dok Tara ne, jer se to od nje moglo očekivati. Bio je pozitivan lik, a sada nemam želju da ga vidim. Nema šta da ga čeka nakon ovoga - dodala je Miona.

Foto: Red TV

Udario je na svoju egzistenciju. Bio je ozbiljan muzičar, koji je pravio ozbiljne priče, a sada katastrofa - zaključio je Ivan.

Autor: M.M.

#Ivan Gajić

#Miona Jovanović

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov