AKTUELNO

Nisu ih štedeli!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji kod Ane Radulović i Kendija, gostovali su bivši zadrugari - pevačica Miona Jovanović i novinar Ivan Gajić.

Foto: RED TV

Zajedno su komentarisali sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4'', pa su se osvrnuli na popularni ljubavni trougao rijalitija - Maju Marinković, Aleksandru Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša.

Maju znam i van rijalitija, ali u celoj priči meni je Aleksandre žao. U većini situacija Maja je prva napadne, udari... Dođe mi da uđem tamo i zagrlim Aleks i kažem da će sve biti u redu - rekao je Ivan.

Foto: Red TV

Ja sam se družila i sa Majom i sa Aleks. Obe imaju dobru dušu, s tim što je Maja vatra i grize, a Aleks je mirna. Maja se kida, i skočiće da napadne. Mislim da Maja voli Janjuša, a Aleksandri se samo sviđa, pa malo kalkuliše - rekla je Miona.

Foto: Red TV

Aleks je odlučila da grabi i da uspe, ona je uspela u tome. Kada bi se totalno povukla iz ove priče, ne bi je bilo. Ima je u toj vezi onoliko koliko treba, čisto da se pominje, i bude deo toga. Pametno igra, ima je onoliko da bi se sve vreme spominjala, a da nije glavni igrač, to je jako bitno. Maja i Janjuš su pravi bolesnici u ovoj Zadruzi. Mnogo su se mlatili, grebanje, štipanje, padanje u trans, nesvest... Ako ne budu raskinuli ubrzo, oni će završiti kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. U spoljnom svetu ako ne budu imali prave prijatelje da ih rastave, biće svašta. Bolesna ljubav, ako se ovako ponašaju pred kameramo, kako li to izgleda van - zapitao se Gajić.

Foto: Red TV

Razočarala me Maja tamo, ali i dalje mislim da je dobra osoba, samo mi ne treba u životu - dodala je Miona.
Ako ovako nastave, Aleks će doći do finala, i to njihovom zaslugom - zaključio je Ivan.

Autor: M.M.

#Aleksandra Nikolić

#Ivan Gajić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Miona Jovanović