AKTUELNO

Ovo niste videli sinoć!

Protekle noći održana je još jedna spektakularna "Zadrugovizija", a jedna od stvari koje su je obeležile jeste rasprava Tare i Ša sa članicom stručnog žirija Ivom Grgurić.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" imala je prilike da razgovara sa Tarom i Ša nakon nastupa, koji nisu bili dobro raspoloženi posle svega.

Foto: TV Pink Printscreen

- Samo bih poručila Ivi Grgurić da razlika između mene i nje jeste ogromna. Ja sam sa momkom koji je stariji od mene 20 godina, a ona je bila sa čovekom koji je bio od nje stariji 50 godina i bio u invalidskim kolicima i imao mlitavi polni organ. Ona je sve to radila da bi nahranila sebe i svoju mamu paštetama i da bi napunila frižider, kako ona kaže. I zbog svoje kao tužne prošlosti - rekla je ona i dodala:

- Sada mene osuđuje. Kaže: "Tvoja sadašnjost je gora od moje prošlosti". Moja sadašnjost je veoma lepa, a to što se svađamo, ali svakako ćemo istrajati. Nabićemo joj našu budućnost u facu čim budemo izašli odavde. Te moralne gromade što su pobedile na osnovu što su plakale i kukale, a mi je vređali jer je k*rva raspala, to je njen problem. Ne može meni niko da glumi moralne gromade. Ja sam možda klinka od 21 godinu, ali i te kako znam šta se dešava i upućena sam u estradu. Neka budu malo tiši, da ne bi ja bila malo glasnija - zapretila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša stao je u odbranusvoje devojke, te je istakao da je pobesneo zbog komentara kolega u žiriju.

- Meni je samo krivo što sad neki pevači kao komentarišu negativno naš nastup. Okej, nismo se nešto ni pripremili. Bilo je bez energije. Malo mi je to sramno što su spuštali kao stolice zbog Tarinog rečnika. Kome smeta naša ljubav, neka im smeta, ali mi ćemo uspeti - rekao je Aleksić za "Premijeru".

Ako ste propustili komentare žirija, možete ih pogledati u nastavku.

Autor: N.V.