AKTUELNO

Do sada neviđen spektakl!

Voditelji Dragan Marinković Maca i Dušica Jakovljević otvorili su sinoć najveći spektakl u okviru najgledanijeg rijalitija na Balkanu ''Zadruga 4'', Zadrugoviziju na kojoj je tema bila ''Život je maskenbal''.

Zadrugari su dali sve od sebe, a u prilog tome govori i velika gledanost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije ''Premijera'' se našla na licu mesta i iz prve ruke prenela šta se dešavalo iza kulisa najgledanijeg spektakla.

Ja sam uvek malo strožija. Kritikujem i kritikovaću pevanje, zbog toga sam tu, malo ćemo imati strožijih kometara večeras. Mnogi ne znaju da pevaju, a predstavljaju se kao pevači - započela je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša poznajem privatno i njegovu ženu Ivanu, a njih dvoje ne znam šta da komentarišem. Šta god da otpevaju dobiće iskrene komentare. Tara ne može da se bavi pevanjem kao što planira, to je moje mišljenje - rekla je Kaća, koja nije želela da komentariše nastup Tare i Ša, te se zbog rečnika zadrugarke na sceni spustila.

Foto: TV Pink Printscreen

A nakon nastupa, oglasili su se i vidno revoltirani nastupom i komentarima žirija, Tara i Ša.

Samo bih poručila Ivi Grgurić da razlika između mene i nje jeste ogromna. Ja sam sa momkom koji je stariji od mene 20 godina, a ona je bila sa čovekom koji je bio od nje stariji 50 godina i bio u invalidskim kolicima i imao mlitavi polni organ. Ona je sve to radila da bi nahranila sebe i svoju mamu paštetama i da bi napunila frižider, kako ona kaže. I zbog svoje kao tužne prošlosti. Sada mene osuđuje. Kaže: "Tvoja sadašnjost je gora od moje prošlosti". Moja sadašnjost je veoma lepa, a to što se svađamo, ali svakako ćemo istrajati. Nabićemo joj našu budućnost u facu čim budemo izašli odavde. Te moralne gromade što su pobedile na osnovu što su plakale i kukale, a mi je vređali jer je k*rva raspala, to je njen problem. Ne može meni niko da glumi moralne gromade. Ja sam možda klinka od 21 godinu, ali i te kako znam šta se dešava i upućena sam u estradu. Neka budu malo tiši, da ne bi ja bila malo glasnija - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno smo imali loš nastup, nije bilo ni energije. A ti komenatri zbog Tarinog rečnika i spuštanje stolice mi je bezveze. Kome smeta naša ljubav, neka smeta, mi idemo ka našem cilju - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od članica žirija bila je i atraktivna Sandra Afrika.

Tara se vadila na tremu, ali ništa nije slučajno. Osmislili su oni to dobro što se tiče pesme i svega - dodala je Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica''Zadruge 3'' Iva Grgurić je svojim žiriranjem napravila pravi haos u studiju.

Ja sam rekla ono što većina misli, a ne mogu da kažu. Ja tu ne vidim ljubav, pa da kažem sudbina, pa desilo se.. Međutim, kakva ljubav? Ja tu ne vidim ljubav. Sve je na silu. Mene sramota zbog njih, on je ostavio tako krasnu devojku, Ivanu poznajem lično... Zbog koga? - zapitala se Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogli su više da se potrude, naročito Tara koja je imala i puškice na ruci - dodala je Tijana eM.

Foto: TV Pink Printscreen

A pre nastupa, Miljana, Aleks i Filip Car su se oglasili i otkrili šta očekuju od nastupa.

Aleks i ja smo se dogovarale brzo i odlučile da to bude ''Baš mi se sviđa tvoja devojka'', temperamentna pesma. Ne nadam se ničemu, najbolji neka pobedi - rekla je Miljana pred nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedva čekala da Miljana dođe na scenu ne bi li videla taj šou, jer volim to njeno - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je pokidala pa čak i u depri, bolja je nego ja u odličnom raspoloženju - dodao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović osvojili su čak tri nagrade, dok su Paula Hublin, Milica Kemez i Monika Horvat osvojile dve nagrade, između ostalog i onu glavnu, koju dodeljuje publika. Sve u svemu, bila je ovo još jedna uspešna "Zadrugovizija" koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Zadruga