AKTUELNO

Pevačica progovorila o svemu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pre nekoliko dana odlučila je da se, kao i većina građana Srbije, vakciniše i na taj način pomogne stvaranju kolektivnog imuniteta kako bi se što pre izborili sa kovidom-19.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom ona je razgovarala sa medijima, a pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" progovorla je i o deci, Anastasiji i Veljku. Mnogo se pisalo o tome da se Anastasija preselila u novi stan sa dečkom, a Ceca je otkrila da li joj je pomogla u opremanju stana.

Ona je odrasla devojka, može to bez mame, mi smo jako vezane, konsultujemo se oko svega, još uvek nije u toj fazi da se fizički preseljava, ali uskoro - rekla je Ceca.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija, Instagram.com

Ona se osvrnula i na sina Veljka, koji niže uspehe u boksu.

On je potpuno posvećen sportu koji obožava, ceo se predaje. On je mlad, pun entuzijazma, volje za pobedom, ja sam mu samo ogromna podrška.

Foto: Privatna arhiva

Ceca je priznala da će sačekati da se revakciniše, te da će onda otići na odmor na Kipar, a otkrila je i da je i dalje zauzeta emotivno i da uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem.

Foto: Instagram.com

BLIŽI SE ROĐENDAN NJENOG UNUKA ŽELJKA

- Rano je, a i u zavisi od situacije, ne možemo da planiramo nešto. Ako Vlada dozvoli okupljanja, ako se revakciniše 50 posto stanovništva, možda ćemo se napokon vratiti normalnom životu. Ja pratim uputstva, ako ne može da se slavi, onda ćemo u krugu porodice - rekla je Ceca.

Autor: N.V.