AKTUELNO

Noć koja će se pamtiti!

Protekle noći Veliki šef organizovao je nezaboravnu i spektakularnu noć o kojoj će se dugo pričati, jer se na velelepnoj i glamuroznoj sceni odigrala još jedna u nizu "Zadrugovizija" sa temom ,,Život je maskenbal".

Foto: Pink.rs, Pixaba.com

Zadrugari su uložili trud kako bi na što bolji način predstavili svoj performans, a sve nastupe možete pogledati u nastavku teksta:

Tokom komentarisanja stručnog žirija došlo je do ozbiljnih reči, varnica i svađa. Prvi na redu su bili Tara Simov i Nenad Aleksić Ša koji su pokazali netrpeljivost prema pobednici Zadruge 3, Ivi Grgurić, koja je iznela svoje mišljenje i istakla da joj se nije svideo njihov nastup. Oni su joj odmah uputili žestoke kritike i ružne reči, a lepe reči nisu imali ni za Katarinu Grujić, koja nije želela da komentariše, te se samo stolicom spustila dole, pa su i za nju imali ružne reči.

Nakon svih nastupa, spletki, svađa, drama i spektakularnih performansa koji su ličili na prave svetske spotove, došlo je vreme da se proglase pobednici. Pobedu Fejsbuk glasanja su odneli - Kristijan, Kristina i Brendon; TikTok pobedu - Paula, Monika i Milica; Instagram nagradu - Bora, Rialda i Kenan; od strane stručnog i novinarskog žirija, pobedu su dobili - Bora, Rialda i Kenan; SMS glasovi su otišli - Pauli, Moniki i Milici.

Nakon što su se vratili u Belu kuću, Tara i Ša su odmah otišli u garderober, gde su nastavili da besne zbog sukoba sa Ivom.

Autor: O. B.

#Zadruga