AKTUELNO

Pale teške reči!

Bivša zadrugarka Nina Babić bila je gost kod Stefana Kandića KendijaIvane Šopić u emisiji "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u.

Foto: RED TV

Na pitanje voditelja emisije šta Nina misli o vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koji je javno prevario i ostavio ženu Ivanu u rijalitiju, Babićeva je iznela iskreno mišljenje i nije štedela reči za repera.

Iskreno, meni je to baš katastrofa. Ne mogu da verujem ona sebi to dopustila. Nas dve nismo u nekim sjajnim odnosima, ali me je Ša više razočarao, ja sam neko ko je njega pratio i uz njegovo pesma rado igrala i to iznesem nekoj mojoj publici... Čovek sa 41 godinom da dozovli sebi da ga klinka šamara u Zadruzi, a ima ženu koja je kao avion, po mom mišljenju. Mislim da se ukopao i da posle ovoga nema karijeru, baš mi je pao u očima i to nikako nije smeo sebi da dozvoli - rekla je bivša zadrugarka.

Foto: RED TV

Stefan je upitao Babićevu da li stvarno misli da će reperu ovaj potez uništiti karijeru ili će postati još popularniji, bivša zadrugarka nije bila preterano optimistična.

Oni su tamo glavna tema. Doneće mu sigurno "preglede", ali ja se vodim time da svaka reklama nije dobra reklama - zaključuje Nina.

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Nenad Aleksić Ša

#Nina Babić

#Tara Simov