AKTUELNO

Uživaće na egzotičnoj destinaciji!

Pevačica Nataša Bekvalac zajedno sa ćerkama Katjom i Hanom rešila je da otputuje. Naime, ona se oglasila na Instagramu i otkrila da sa svojim mezimicama putuje u Egipat. 

- Zaslužile smo. Ćao, pišemo vam čim sletimo - napisala je Nataša uz fotografiju sa ćerkama iz aviona. 

Foto: Instagram.com

Inače, mlađu sestru Nataše Bekvalac, Kristinu spazili smo prvog dana vikenda na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dok je sama sedela u restoranu.Delovala je kao da nekoga čeka. U rukama je držala mobilni telefon i kucala poruke, dok je s vremena na vreme bacala pogled u stranu. Oko nje su bile torbe, kao i dečji kofer, pa nam je bilo jasno da putuje negde sa svojom decom.

Foto: Instagram.com

I bili smo u pravu, jer su joj u jednom trenutku prišli ćerka i sin, a onda otišli u fri šop kao i u prodavnicu igračaka. Sestra je sve vreme brinula o mlađem bratu koji je svojom razdraganošču privlačio pažnju prisutnih. Za to vreme dizajnerka je sedela sama u restoranu u blizini gejta, ali joj se ubrzo pridružio suprug Ivo. Nosio joj je kafu i vodu uz koje su prekratili vreme dok su čekali da se ukrcaju u avion kojim su odleteli za Hurgadu.

Oni su takođe otišli na odmor u Egipat gde uživaju u jednom od najluksuznijih hotelskih kompleksa, a sada će im se pridružiti i Nataša sa ćerkama. 

Autor: M.K.