AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Prva grupa koja se predstavila na večerašnjoj specijalnoj "Zadrugoviziji" bili su Kristijan Golubović, Kristina Spalević i Branislav Radonić Brendon.

Mnogi su čekali da vide kako će ovaj nastup izgledati, jer se Golubović prethodnih dana baš potrudio oko svakog pokreta, scene i rekvizita, jer je hteo da u potpunosti ispuni temu "Život je maskenbal“. Oni su nastupali uz pesmu "Brazil", koju u originalu izvodi Bebi Dol.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina, koja je pevačica, pevala je celu pesmu, dok je Brendon, koji se predstavio kao Brenda, igrao oko nje i pevao joj prateće vokale. Kristijan, koji je napravio štule od barskih stolica, otišao je sa scene ranije, jer nije mogao da se popne na njih.

Kristijan je trebalo da bude sa nama, ali nam se desilo ovo sa scenografijom - rekao je Brendon.
Jako mi je žao - dodala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku.

Odmah nakon nastupa, stručni žiri je dobio reč, pa su se Kristina, Kristijan i Brendon suočili sa oštrim komentarima. 

Foto: TV Pink Printscreen

Brendone, za Brendu se može očekivati da super izgleda, ali mogao si malo više da se potrudiš. Kristina, ovo ti je prvi nastup, za mene si bila okej - rekla je Iva.
U svakom slučaju bolje izgledam od tebe. Šalim se - odgovorio je Brendon.
Brendone, kada si Brenda, to super izgleda, zadovoljna sam vašim nastupom. Što se tiče Kristine, nisi falširala, bilo je top. Malo si zaboravila tekst, ali razumem - istakla je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Snašli ste se, jeste da vam je sve krenulo po zlu, ali ste se snašli. Brenda izgledaš do j, mnogo si lepa. Kristina, izvukla si situaciju koliko, toliko - poručila je Sandra Afrika.
Dobro veče, Brenda i Kristina. Koleginice su rekle sve. Brenda mi je omiljena zadrugarka, tvoja je scena, vladaš scenom. Najbolja si riba. Kristina, svaka čast, izgled super. Žao mi je što Kristijan nije bio, svi su pričali o vašem nastupu - dodala je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam vas gledao, zakasnio sam. Ne mogu da komentarišem - poručio je Đekson.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadruga