AKTUELNO

Zasijali kao nikad do sad!

Anja Todorović i Nenad Lazić Neca su se na večerašnjem spektaklu predstavili pesmom "Koketa", pa su se potrudili da opravdaju temu ,,Zadrugovizije“ - "Život je maskenbal".

Foto: TV Pink Printscreen

Anja i Neca su uložili dosta truda i vremena kako bi uvežbali koreografiju i tekst, a onda su zablistali na glamuroznoj sceni. Tiktoker je svojim plesnim pokretima, koje je Anja pratila u stopu, oduševio sve i još jednom pokazao zašto je jedan od najpoznatijih u svojoj branši influensera. Neca je imao kostim Zoroa, dok je Anja bila žena mačka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Anja i Neca su posle nastupa stali pred stručni žiri i saslušali sve komentare i utiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene ste bili super, iskreno, ovo je odlično. Neco, imaš super pokrete i ritam, super si ovo podigao. Baš ti ide ovo. Anja, ti si prezgodna, tako si s*ksi u ovom kožnom. Pesma vam ide uz nastup, niste odlazili od reči pesme, ovo mi se mnogo dopada večeras - rekla je Iva.
Meni se ovo stvarno sviđa, Neco, imaš puno energije, to si preneo na mene. Tekst manje-više... Anja, prelepa, prezgodna, potrudili ste se - dodala je Tijana.
Anja žari i pali, on diže atmosferu. Što se mene tiče, pun pogodak - istakla je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Anja, ti si s*ks koji hoda. Ti si jedna harizma, to zrači. Neco, ova bina je premala za tebe, ti zaslužuješ mnogo više. Cvele, nemoj da se brineš- dodao je Đekson.
Pozdrav za Cvekija, tvoja riba je večeras moja! - dobacio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadruga