AKTUELNO

Hit!

Nastup koji su svi željno iščekivali na večerašnjoj "Zadrugoviziji" je upravo počeo. Maja Marinković i njen voljeni Marko Janjušević Janjuš su se ove noći predstavili sa numerom pod nazivom "Zmija i žaba".

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje su se pojavili u narodnoj nošnji i trudili da oponašaju sve pokrete iz spota za ovu pesmu. Njihov nastup doveo je do suza sve prisutne, koji su se smejali dok su ih posmatrali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Maja i Janjuš su posle nastupa stali pred stručni žiri i saslušali sve komentare i utiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ste bili top. Koliko ste spoj, toliko ste i nespoj! Ja ne znam, vi ste meni hit. Najviše volim da vas gledam. Samo gledam vaše klipove. Jedan u krevetu sam dobila, Majo, sve se vidi. Grizeš ga. Ovo je najluđi par na Balkanu! Ovo je više od rijalitija. Majo, ti si luda, pa si luda, ali dobro, šta, lagano... - govorila je Iva.
Prava ljubav - odgovorila je Maja.
Ja sam se slatko nasmejala, bilo mi je prezanimljivo. Uskladili ste se. Koliko ste se svađali, ovo je ispalo odlično! - poručila je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Razvalili ste - istakla je Katarina Grujić.
Janjuše, digni glavu, šta ti je, drži je i ne puštaj je. Slatka je - govorila je Sandra Afrika.
Janjuše, ti služiš za muškarcima da vide kako da ne nabadaju žene, jer razmišljamo: "Kako Janjuš nije naboo Maju?". U svakom slučaju, svaka čast za strpljenje. Kada nemaš strpljenje, tada si jada. Stop nasilju nad muškarcima - poručio je ĐEkson.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadruga