AKTUELNO

Skandal!

Prošle noći na velelepnom imanju odigrale su se još jedne u nizu nominacija, a zadrugari su odlučili da između potrčaka izaberu Filipa Cara, dok je najmanju podršku SMS glasova imala Monika Horvat.

Odman nakon nominacija Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i obavestio ih da je vreme da počne igra istine, koju su pojedini jedva čekali kako bi postavili ona najškatljivija pitanja.

Odmah na početku su Kristina Spalević i Aleksandra Nikolić zaratile sa zadrugarima, u šta se uključila i Ana Bulatović govoreći da zna za njihove planove kojima bi se proslavile.

Odmah potom su u nastavku večeri zaratili Nenad Lazić Neca, Branislav Radonić Brendon i Bora Santana zbog njihovog napetog odnosa koji je poznat već od ranije, njih trojica su se suočili za crnim stolom i sasuli sve jedan drugom u lice.

Niko se nije nadao da će tokom večeri tenzija dostići vrhunac, pa su tako Tara Simov i Fran Pujas isterali sve na čistac i izneli sav prljav veš koji su imali jedno o drugom. Tenzija se nije spuštala, a njih dvoje su pred svim zadrugarima ono što su skrivali prethodnih meseci.

Potom je Sanja Stanković odgovorila na pitanje o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, te je objasnila da li će ponovo doći do ljubavnog pomirenja, zbog čega su svi zadrugari bili šokirani, budući da se od burne relacije, strasti potpuno stišale i svele na idiličan i skladan odnos. Međutim, tu je stvar počela da se zakuvava, jer su se samo nekoliko pitanja kasnije njih dve posvađale.

Milan Janković Čorba se takođe suočio sa njeogovom novom bliskom prijateljicom Teodorom Bilanović, koja mu je jasno stavila do znanja da se loše ophodi prema njom, te ju je on izvređao govoreći joj da je bolesna.

Za kraj, u ranim jutarnjim satima Tara i Ša imali su brutalnu vrelu akciju u tuš kabini.

Autor: O. B.

#Zadruga