AKTUELNO

Ljubav cveta!

Srpska glumica koja je veoma uspešna i u Rusiji, Milena Radulović, više od godinu dana u emotivnoj vezi je s ruskim producentom Sergejom Torčilinom, a njih dvoje trenutno uživaju u Beogradu. Milena i Sergej sarađivali su na filmu "The Superdeep", u kom Radulovićeva igra glavnu ulogu, dok je Torčilin je jedan od producenata, a simpatije između njih navodno su se pojavile tokom saradnje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sergej je pisac i producent, ima 36 godina, a on i lepa glumica zajedno su se pojavili u javnosti 15. aprila, na premijeri pomeutnog filma u Beogradu, piše "Telegraf". Njih dvoje su sarađivali i na scenariju, a Milena je je imala ideje za lik epidemiološkinje Ane koje su se dopale producentima.

Milena je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali sa emotivnim partnerom nema nijednu zajedničku objavu. Zajedno su se pojavljivali u javnosti na premijerama, ali i gostovanjima zbog promocije filma.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Radulovićeva je početkom godine optužila profesora i vlasnika škole glume Miroslava Miku Alekića da ju je silovao, a Više javno tužilaštvo 21. aprila je protiv Aleksića podiglo optužnicu.

Autor: N.V.