AKTUELNO

Raskid na pomolu?

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Stefana Karića.

Stefane, da li ti je laknulo sada kada je ispao Anđelo?

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, više nema u koga da gleda Jovana. Ma, daj bre, kakva pitanja, takvi i odgovori - izjavio je Karić.
Ali ti si tvrdio da ona gleda u njega? Misice, je l' ti prebacivao posle? - upitao je Milan.
Mi generalno kada pričamo o tome, vrtimo istu priču! Ja sam rekla da ne posotji niko drugi umesto njega, nebitno je da li je on tu ili nije, nema šta da mu lakne - izjavila je Jovana.
Kada se potegla ta priča o njenoj simpatiji, obadvoje, a i potvrdio mi je Anđelo kasnije, da ne želi da priča, tu je bilo tada aktuelna tema sa drugim devojkama, ali mi je muški rekao da neće da priča, da sami sve vidimo, a tema je bila Jovana, a Vlada je rekao ,,E, to ti ja kažem". To je bilo pre Karića, onda smo pričali na tu temu, rekao je da to nije on u pitanju, da razmislim bolje, Anđelo je na to odgovorio da neće on ništa da priča, da nije on smrad da priča - tvrdio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ruku na srce, jeste Anđelo, kada je bila priča sa Jovanom, kada sam mu rekao da je ispao kontradiktorno, jer napada Tomovića, a onda se pojavio Anđelo, jeste Anđelo rekao da neće da priča, da nije smrad, da će da ćuti. Rekao je da sve šta je imao da kaže, on je rekao, da se ne lažemo - izjavio je Đedović.
Što se tiče ove sitaucije, generalno nas jesu ljudi spajali, po afinitetima, na ostrvu, mi nikada nismo imali bliži kontakt, ispada rućno, to što govori da neće da pljuje, a ovde se konstantno. Kada je Vladimir rekao da je zaljubljen u mene, on je rekao kroz priču da je jedini momak sa kojim mogu da budem je Anđelo - dodala je Ljubisaljevićeva.
Ja hoću da kažem da je Marko u pravu, ja sam u sobi rekla da sve što je rekao je bio u planu. Ja ništa niasm komentarisala, jer me stvarno nije interesovala krema, međutim, kada sam obratila pažnju jasam se složila sa njim - ubacila se Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam ušla u vezu sa Karićem... - rekla je Jovana.
J*bao vas Karić, to tako može neko drugi da komentariše - odbrusio je Karić ljuto i besno.
Ja odlično znam šta je on meni govorio i za koje teme smo se mi gurkali ispod stola - izjavila je Nataša.
Ja se nisam muvala sa njim nikada, da smo razmenjivalineke teme, ali da sam se muvala, nisam. Kada je Vladimir rekao da je jedina pretnja Anđelo, ja sam u tom trenutku namerno i tad smo se gledaju i smejali, ali to nije bilo kada sam bila sa njim u vezi! Ja nisam rekla da se muvala - objasnila je Jovana.
Meni je rekla da se sa Anđelom gledala, zato što je Vladimir ljubomoran, da skloni inat svima nama! Taj odnos njihov je u svakom drugačijem smeru išao. Ti si meni pokazala da si imala nešto, jeste li provodila, jeste li pričala, dok si bila as mnom u vezi? Šta pričaš? - rekao je Karić.
Ja od kada sam u vezi sa Stefanom, znam šta radim, jer znam kako funkcionišem u dvoje - tvrdila je misica.
Boli me k*rac za njega, naravno da su me lagali! Da Anđelo nije bio sa Natašom, možda bi ona i bila sa njim - povikao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bile su tu teme, kada su bile teme za Milicu, Čorbu, postoji dosta tema, za koje smo se gurali ispod stola - rekla je Nataša.
Meni i Ermini je rekao, ne mislim da je Nataša ustala kao neko ko je tvoj prijatelj ili da odbrani Anđela!

U celu raspravu se umešala i Ana Bulatović, koja je iskoristila priliku da se obračuna sa Jovanom, isticajući da sve što je uradila je bilo loše.

Ja ne volim folirante, evo, ja lično prevrnem očima. Da li se sećaš našeg razgovora na početku rijalitija, nisam nikada iznela! Nikada mi nije rekla da joj se sviđa, ja ne pakujem, da li se sećaš naše šifre i šta je to?

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' to muvanje? - upitala je Jovana.
Jeste, za mene jeste, ja tebe gledam kao osobu koja voli da flertuje! Ti obrćeš priču! - izjavila je Bulatovićeva.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga