AKTUELNO

Od pevačkog posla nema neke preterane vajde - rekla je Kaja.

Pevačica Katarina Ostojić, poznatija javnosti kao Kaja, govorila je o eventualnim tužbama protiv prvog supruga Nikole Dragojlovića, zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Nikolinu, ali i o novom biznisu.

Foto: Instagram.com

Kaja je jednom prilikom izjavila da Nikola nije plaćao alimentaciju za ćerku, ali sada kaže da ga zbog toga ipak neće tužiti.

Ma ne. Da je on u mogućnosti da to ispuni, a nije ispunio, onda bih podigla tužbu. Budući da njegova situacija nije takva, nisam to ni uradila. Kada sam to izjavila, nisam imala u planu da ikoga uvredim, svakom neka svoja dela budu na čast, ali sam samo želela da skrenem pažnju na činjenicu da sam ja sama odgajala svoje dete, zajedno sa svojom porodicom - rekla je pevačica za medije.

Šuškalo se da je Kaji sadašnji dečko, hrvatski fudbaler Mateo Pavlović, kupio stan, ali ona kaže da to nije tačno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije. Sama sam kupila stan - kaže Kaja.

Nedavno je objavljeno da pevačica uskoro počinje da se bavi novim biznisom vezanim za nekretnine, pa se osvrnula i na ovu temu.

Trudim se. To je neki plan za budućnost. Moj otac je arhitekta i mi smo porodično u tom nekom vajbu, tako da i mene to privlači, pogotovo ukoliko se radi o renoviranju nekih starih salonskih stanova, pošto vidim da od ovog pevačkog posla nema neke preterane vajde - zaključuje Ostojićeva.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.

#Katarina Ostojić Kaja