AKTUELNO

Pre nego što se udala za biznismena, pevačica je imala buran ljubavni život.

Pevačica Anabela Atijas imala je poprilično buran emotivni život pre nego što se skrasila pored svog sadašnjeg supruga, Andreja.

Foto: Andrej Nihil

Anabela i denser Gagi Đogani su tačku na svoj brak nakon mnogih trzavica stavili 2009. godine i tada su se razišli i poslovno. Anabela je krenula da gradi solo karijeru, a onda je na proleće 2010. godine ušla u rijaliti gde je upoznala manekena Mladena Radulovića, sa kojim je pred kamerama započela emotivnu vezu. Veza je potrajala i nakon izlaska iz rijalitija, čak su uspeli i da se vere.

Ipak, u januaru 2011. godine Anabela je raskinula verdibu sa Radulovićem i nakon samo četiri meseca uplovila u romansu sa Sašom Nedeljkovićem, sinom Olivere Nedeljković, inače sestrom braće Karić, koji je u to vreme živeo u Rusiji. Pevačica je tada rekla da je srećnija nego ikada pre, ali da ne planira da se seli u Moskvu.

Foto: Facebook

Pustila sam da vreme učini svoje i veza nam se desila spontano. Uživala sam u periodu našeg druženja i upoznavanja. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem zaista sve najlepše - rekla je tada Anabela o Saši.

Iako su mnogi mislil da se pevačica nameračila da postane snajka familije Karić i da će taj cilj ostvariti po svaku cenu, ona je to demantovala raskidom veze sa Nedeljkovićem krajem 2011. godine.

Foto: Andrej Nihil

Inače, ovaj mladić nosio je epitet velikog stradnog zavodnika i za njega su se lepile mnoge poznate devojke. Nakon Anabele on je bio u vezi sa manekenkom Sandrom Obradović nekoliko meseci, koju je, prema pisanjima medija, čak i verio. Nedeljković je, navodno, nakon što je ostavio Sandru smuvao i pevačicu Katarinu Živković.

Autor: M. K.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#pevačica

#suprug

'