AKTUELNO

Turbulentno!

Pevačica Ivana Buha bila je u braku sa Ljubišom Buhom Čumetom s kojim ima ćerku, a razveli su se 2017. godine, dok je svedok-saradnik bio u zatvoru.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, njihov brak je bio put turbulencija, a sem što joj je finansirao karijeru, Ivana je 2015. godine došla u policijsku stanicu Palilula da prijavi supruga za nasilje u porodici, koje je, prema njenim rečima, trajalo šest godina od kada su se upoznali.

Pevačici se sudi zbog davanja lažnog iskaza povodom tužbe za krađu "ferarija". Čume i Ivana razveli su se posle 10 godina braka i od 2017. godine već dve godine ratuje zbog starateljstva nad maloletnom ćerkom i podelom imovine.

Foto: Pink.rs

- Iako je na nezakonit način od mog klijenta tražila milion evra, ona neće od njega dobiti ništa - rekao je tada Buhin advokat Zdravko Đukanović.

Ivana je tada rekla da joj je bivši muž iz zatvora pretio ubistvom, pa je izjavila da ju je Čume pozvao telefonom i rekao: "Ako budeš svedočila, iseći ću te na komade i skuvati". Kako prenose mediji, Ivana je bila dugo u vezi Brankom Jevtovićem-Jorgom, poznatim kriminalcem, koji je likvidiran.

Foto: Tanjug

Međutim, pravi preokret desio se 2019. godine kada je Čume rešio da prijavi bivšu suprugu za lažno svedočenje. Tužilaštvo je prihvatilo prijavu i podiglo optužnicu protiv Ivane. Buha se na ovu temu oglasio na ročištu prošle godine, koji izdržava zatvorsku kaznu u Padinskoj skeli.

Osuđen sam na četiri godine i osam meseci zatvora zbog njenih laži. Sa mnom je bila samo zbog para, zbog novca mi je i rodila dete, koje joj je odlukom Centra za socijalni rad sada oduzeto i dato meni na staranje. Možete zamisliti o kakvoj je osobi reč. Ona je loš čovek, sve loše što može da se bude - rekao je tada Čume.

Autor: P.R.

#Ivana Buha

#Ljubiša Buha Čume