AKTUELNO

Šokirala je sve u Beloj kući!

Nakon komentarisanja gorućih tema, Ermina Pašović koje je ovonedeljni vođa je odlučila da saopšti zadrugarima ko su njeni ovonedeljni potrčci.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam mnogi izbora, ali podižem Matoru i Sanju, Fran i Paula, Kristina i Kristijan! Za,molila bih sve da sednu i da ostanu samo Mina i Car koji su moji potrči! Lomila sam se između nekoliko parova i ja bih ih strpala sve,a li mislim da ovo dvoje imaju mnogo toga da raščiste jer njihovoj priči nema kraja! - rekla je Ermina.
Ja ću da obavim moju dužnost, a a njim neću imati nikakvu komunikaciju jer neću sebi da dozvolim da se nerviram i ne zanimam me on - rekla je Mina.
Ja sam mislio da idem sa Paulom, ali mi je svejedno jer ne razgovaram sa njima! Sa njom tek neću da razgovaram, i Ermina jako je glupo jer si mi rekla kako ti je žao majke moje i sestre, a sada napraviš ovo i je ću spavati u kući - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se ovome i nadao, ali sam čuo u pušionici kako je komentarisala potrčke i prošli su me neki trnci i neka intuicija me je udarila! Sad mi se smučilo iskreno - rekao je Fran.
Mina nema potrebe da bude ljuta! Ermina ima pravo da izabere kako hoće i vaša priča nije gotova jer se prozivate, i Fran može da ide sa tomo, a može i Paula sa Carem i budite tamo svi - rekao je Mića.
Pljunite me u usta ako progovorim sa njim! - vikala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga