AKTUELNO

Zna šta hoće!

Poznata srpska influenserka i jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, priznala je da voli moćne i materijalno jake muškarce.

Foto: Instagram.com/zorannah

Mene muškarac mora da radi da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspešan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima - ispričala je Jovanovićeva.

Ona je istakla da ne želi da se odrekne načina života koji već godinama vodi.

Ja svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, malo mi je… Štagod… Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom levo-desno, gde god mi se ide - završila je ona.

Zorana je ovakve stavove imala i ranije, pa je svojevremno pričala da ne bi bila sa muškarcima koji manje zarađuju od nje.

Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji manje zarađuje od mene. Takav ne bi mogao da me privuče. Meni treba neko ko je siguran u sebe, ko može da priušti sve ono što mogu i ja sebi. Da ne nailazimo na problem te vrste - rekla je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Autor: P.R.

#Zorana Jovanović Zorannah