AKTUELNO

Skandal!

Voditelj Milan Milošević ugostio je i Stefana Karića, nakon burne svađe sa Erminom Pašović, ali i raznih sukoba sa Jovanom Ljubisavljević, otvoreno je progovorio o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio je problem oko markera, svi smo to skupljali, niko se ne odaziva vezano za marker, tri puta sam je zvao, pitao je, treći put kada sam ušao, video sam da piše sa tim markerom. Nisam izgovorio nijednu ružnu reč. Znam ja sve i za sve ljude kakvo mišljenje imaju o meni. Ona ni prošle godine nije postila, ne ulazim u to, ali ona ne poštuje ni svog oca, to znači da ne poštuje ni veru, ali en ulazim u to stvarno! Ona misli da je namazana, možda jeste za neke učesnike, na kraju smo se i nasmejali jedno drugom, ne mrzimo se, ali vidim da me ne gotivi - rekao je Stefan.
Izmišlja Brendon, jednostavno ne da nije moj nivo, on je u nekom svom svetu, ne želim da se spuštam, ni da se svađam sa čovekom koji psihički nije baš kako treba. I tad sam mu svašta rekao, jer je skočio na Jovanu, smešno mi je bilo da se svađam sa Brendonom, koji ide i s*re po dvorištu, gura tuševe u d*pe. A Jovana je takva, temperamentna, pukne, ali je i ona svesna. Janjuš mi je šokantan lik ove sezone, videli smo šta se desilo sve između Maje i Aleksandre, ja sam se sprdao, ali moje mišljenje da mu se Aleks nikada nije ni sviđala, terao je inat Majim,, to postoji i napolju, nije to ništa novo, mislim da je opsednut sa njom, njemu prija da se svađa sa njom, kao i Ša, njega radi svađa sa Tarom, koje nije imao u braku - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Aleks ispirala mozak svako veče o Janjušu i šta da radi, da ne sme da mu kaže da je zaljubljena, rekao sam joj da radi ono što joj srce kaže i što oseća da treba, u nekim situaciijama mi pokazuje da joj je stalo, ja sam prvi rekao da sve što su radili, da su radili zbog kadra, kada nisu u kadru oni se totalno usmere ka tamo gde snimaju kamere. Svo troje su takvi, navučeni su na to, Janjušu sve prija, naravno ne prija mu grebanje - dodao je Karić.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga