AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević obavio je prvi intervju ove večeri sa Markom Janjuševićem Janjušem o svim turbulencijama koje su se desile u prethodnom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si na svadbi namerno bio toliko blizak sa Aleks kako bi namerno terao inat Maji?
Ja sam hteo da ta svadba bude prava svadba, jesam terao inat na početku kada sam ispričao sve što je bilo. Hteo sam da napravim i da Maja sedne pored nas, da kako grlim mladu, da se ljubim sa Majom, ona je mene već iznervirala na početku, ta moja zamisao je bila ta, pa da bude smešno sve i da ostatak provedem sa Majom. Hteo sam da ispoštujem svadbu, nije bio inat. Hteo sam totalno drugačije, ali nije bilo onako kako sam zamišljao. To koliko je volim je vidljivo - pričao je on.
Da li je Aleks iskoristila to što se desilo između Maje i tebe, da bi napravila sebi učinak i od sebe napravila sebe žrtvu? - upitao je Janjuš.
Mislim da je to teško, zato što je žrtva osoba koja ima jednog momka ili nijednog, a ne možeš da se zaljubiš 9 puta i budeš žrtva! Aleks treba da bude srećna što izlazi iz ovog odnosa, jer nije to za nju. Verujem da sam joj drag, da se vezala za mene, ali da sam toliko, koliko se predstavlja, ne verujem da je toliko, sigurno da se jeste vezala za mene i da je to tako, ali više ni sebi ne verujem, a ne nekom drugom - dodao je Marko.
Pala ti je u očima? - upitao je Milan.
Da, nisam ni obraćao u pažnju, kada sam ja otišao sa Majom, ona je kao ostala tužna, ne znam ni ja, pa sam čuo šta je sutradan bilo, iskreno jeste. Nećemo imati kontakt, tako je najbolje - potvrdio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga