AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Nakon što je obelodanila da se dopisuje i da je prisna sa Vladimirom Tomovićem, Ivana Aleksić otkrila je ko njen favorit u Zadruzi. To zasigurno nije njen još uvek zakoniti suprug Nenad Aleksić Ša koji ju je javno prevario sa Tarom Simov, već Nadica Zeljković, majka Kije Kockar. 

Foto: Pink.rs

Mnoge je iznenadilo to što je Ivana prisna sa suparnikom njenog muža Ša i što jedno drugom dele komplimente putem Instagrama. Taman što su se njeni pratioci oporavili od iznenađenja, usledilo je još jedno, kada je Aleksićka odlučila da javno prokomentariše učesnike Zadruge i da otkrije ko joj je favorit.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Tomovića, koji je diskvalifikovan, Ivana navija samo za još jednu osobu u Zadruzi, a to je majka Kije Kockar, Nadica Zeljković. Nakon što joj je jedan od pratilaca na Instagramu napisao da je lepo to što je dobra sa Vladimirom, ali da ne treba da zaboravi i na Nadicu, Ivana je odgovorila da jedino nju podržava. 

- Tako je, teta Nadica ona se tamo još uvek bori, samo nju i Vladimira podržavam - napisala je Ivana jednom pratiocu.

Foto: Instagram.com/_ivv_

Interesantno je da je Nadica jedna od retkih koja se protivila vezi Tare i Ša, prvenstveno jer je on oženjen. Upravo zato je, mnogi veruju, Ivana glas dala Kijinoj mami. 

Autor: M.K.