AKTUELNO

Neočekivano!

Kao što smo već navikli, svako subotnje poslepodne na televiziji Pink rezervisano je za čuvenu emisiju ''Magazin In'', kod autorke i voditeljke Sanje Marinković. Ona je ove subote ugostila najaktuelnije učesnike ''Zadruge 4'': Maju Marinković, Aleksandru Nikolić Aleks, Marka Janjuševića Janjuša, Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje autorke i voditeljke emisije Sanje Marinković, Ša je otkrio da li ima nešto da poruči nekome, što do sad nije imao priliku.

Ne znam, veruj mi šta god da kažem... Nemam šta da kažem - rekao je reper zbunjeno.
Nemaš ili ne smeš - upitala je voditeljka.
Pa ne, ne znam šta bih rekao. Pozdravljam sve žene koje gledaju ovu emisiju. Veruj mi, takav strah imam od izlaska iz Zadruge - priča Ša.
Imam strah od osude jer je ovo nešto s čime se do sada nisam suočavao, ne znam kako uopšte ljudi gledaju na to i kako reaguju, znam da je to nešto što se dešava stalno i nemam pojma šta me čeka po izlasku - zaključuje reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je upitala Aleksića da li se kaje zbog svega.

Žao mi je što sam povredio osobu koja to nije zaslužila, definitivno i to sam rekao više puta i stojim pri tome - rekao je Nenad.

Na pitanje da li će se popiti kafu sa svojom još uvek nezvanično bivšom suprugom, Ivanom, reper je otkrio planove.

Mi svakako treba da se vidimo oko, eto, razvoda i svega toga... Popiću kafu s njom. Neprijatno mi je da pričam o svim tim stvarima, jer ne znam šta me očekuje i ne osećam se lepo - zaključuje Ša.

Tara je ovim odgovorima vidno bila revoltirana, ali nije rekla ni reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.