AKTUELNO

Zadrugar između dve vatre!

Kao što smo već navikli, svako subotnje poslepodne na televiziji ''Pink'' rezervisano je za čuvenu emisiju ''Magazin In'', kod autorke i voditeljke Sanje Marinković. Ona je ove subote ugostila isključivo najaktuelnije učesnike ''Zadruge 4'': Maju Marinković, Aleksandru Nikolić Aleks, Marka Janjuševića Janjuša, Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući na neverovatnu popularnost, najinteresantnijeg ljubavnog trougla u Beloj kući, voditeljka je upitala Maju Marinković kako uspeva da se izbori sa pritiskom i emocijama.

Nekada je pametnije poslušati razum nego srce, vremenom zaključimo zašto je to pametnije. Ne treba sve svesti na rijaliti, u pitanju je jačina emocije - počela je Maja Marinković, pa otkrila kakva se borba u njoj vodila kada je reč o borbi između srca i razuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako da je ljubav velika, žestoke su svađe, ali na kraju uvek završimo zajedno. Razum mi kaže da bežim, a onda se pojave neka treća lica, koja su sporedne uloge, ali to je kao neki most da se premoste te neke stvari, tako da na kraju dođemo do toga da srce pobedi i završimo zajedno - zaključila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

O teškoj borbi srca i razuma, progovorio je i sam Janjuš, koji se kao akter trougla nalazi između dve vatre, crnke Maje i brinete Aleks.

I kod mene se vodi borba između srca i razuma. Dosta nekih stvari nisu dobre, svađa... Mi smo se svađali i napolju, ali se nisu dešavale takve uvrede. To je sve nemoć, ne znaš više šta ćeš. Videćemo, vreme će pokazati sve - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čitavu priču začinila je Aleksandra Nikolić Aleks kada je otkrila svoje unutrašnje borbe i emociju prema Janjušu.

Uvek idem srcem, trebala bih da se odaljim od njega, ali prosto dopao mi se... Zaljubila sam se. Nije to sad neka zaljubljenost da ja ne znam gde se nalazim, ali imam neku emociju prema njemu, zato i grešim. Pričala sam sa njim, ne bih više imala ništa sa njim. Ne znam više gde bijem, znam samo da je ispravno da se povučem. Osećam se loše zato što je ona plakala, ali i ja sam plakala zbog nje - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aleksandra Nikolić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević