AKTUELNO

Ovakvu najavu nisu mogli ni da sanjaju!

Kao što smo već navikli, svako subotnje poslepodne na televiziji ''Pink'' rezervisano je za čuvenu emisiju ''Magazin In'', kod autorke i voditeljke Sanje Marinković

Ona je ove subote ugostila isključivo najaktuelnije učesnike ''Zadruge 4'': Maju Marinković, Aleksandru Nikolić Aleks, Marka Janjuševića Janjuša, Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisije, voditeljka je šokirala zadrugare najavama, budući da su se prkeo telefonske veze uključili njihovi najbliži i upravo ih oni najavili pri ulasku u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je šokiralo zadrugare, ali i gledaoce, a najveće iznenađenje usledilo je kada je Radomir Marinković Taki, nakon svoje ćerke Maje Marinković, najavio i Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je ona u turbulentnom emotivnom odnosu već više od godinu dana.

Ona je zvezda rijalitija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ona je petoplasirana u ''Zadruzi 2'', borbena, ishitrena, srčana, hrabra, neponovljiva, iskrena, prelepa, bez dlake na jeziku - Marija Maja Marinković. Rijaliti može da počne! - najavio je Taki svoju ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije zaslužio ali biću nežan... Šta da kažem... Budući - bivši, Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš - rekao je Taki i tim rečima najavio Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Radomir Taki Marinković