AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Skoro svi zadrugari izneli su svoje mišljenje na večerašnjim nominacijama o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi, a ostale su još Ermina Pašović i vođa Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba mi je mnogo drag, stvarno ga gotivim, sviđa mi se što je takav kakav jeste, toliko provokator, najveći ovde, udri još jače. Sviđa mi se tvoj sleng, udri jako! Svako dozvoljava koliko može. Talentovan, super kuvaš, udri samo jače. Maju za ove dve godine nikad nisam poznala, neću ni sada. Ne dao Bog da te neko ima za snahu, ali ja te podržavam u tome, jer mene ne ugrožavaš. Janjuš je sam kriv što pravi takve scene, udri još jače. On je tebe birao. Ti si meni hit i top, ne ugrožavaš me ni sekunde, prva sam da gledam haos! Samo jako! Ostavljam Maju - rekla je Ermina, a zatim je ustala Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Čorbe, Čorba i ja smo se družili od početka, bio je dobar prema meni, ja prema njemu. Zahvalna sam što je bio uz mene kada niko nije. Naljutio se na mene kada sam mu dala mali budžet, nije razmišljao kako sam se osećala taj dan... Nije čak ni hteo da me sasluša, onda me je isprovocirao kada mi je pevao ono na albanskom, to me je pogodilo. Znaš da me te stvari iz moje prošlosti bole, udario si na mene - krenula je Aleks.
I ti si mene povredila, trebalo je da pokažeš poštovanje... Video sam da ne poštuješ to što sam bio uz tebe - rekao je Čorba.
To me je pogodilo, ali ti si mi se izvinio. Inače, uvek smo bili u okej odnosima. ono druženje na žurki bilo je katastrofalno sa moje strane, trebalo je da me skloniš - nastavila je Nikolićeva.
Ja sam te sklanjao, Kristina i ti ste se ponašale kao da se borite 93. za hleb - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Maje tiče, ne voliš me, ne volim te. Ja sam ispala kriva što sam ispala lukava prema tebi. Šaljem tebe - zaključila je Aleks.

Maja je poručila Aleks da je voli i to na albanskom jeziku. Maca je objavio da je Čorba prvi nominovani takmičar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.