AKTUELNO

Ova vest je sve zatekla!

Nakon što se Kristijan Golubović u ''Zadruzi 4'' poljubio sa Kristinom Spalević, mediji navode da ga je taj poljubac koštao braka. Kako piše ''Blic'', njegova supruga Ivana nakon skandala koji je imao na "Farmi 6" sa Stanijom Dobrojević, Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom, preko ove javne prevare neće preći.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dete sada ima pet godina i vrlo je svesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park - kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji navodno Ivanu poznaje od malena.

Foto: Instagram.com

Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je ceo život povučena, smerna i mirna. U poslednje vreme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, na službe....vodi i ćerku...nekako je u svom svetu.

I druge komšije navodno potvrđuju priču da je Kristijanova supruga mnogo više u selu kod majke, nego u porodičnom stanu gde je živela sa Kristijanom.

Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dete dok je on bio u zatovru, i umesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u Zadrugu, a ona ga čekala da bude sa ćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razume. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem - dodaje izvor.

Foto: Jelena Simonović

Komšije navodno kažu da je Ivana i ranije znala da ode kod majke i provede neko vreme, ali da je sada odlučila da se tamo preseli.

Ne verujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire - dodaje izvor.

Foto: Jelena Simonović

Autor: Pink.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević