AKTUELNO

Šokantno!

U emisiji ,,Pitam za druga" na RED televiziji kod voditelja Stefana Miloševića Pande i Stefana Kandića Kendija uključila se uživo rođena sestra Kristijana Golubovića, Kristijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam da kažem po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega verujem, tako da što se njih dvoje tičem, nema tu ništa, on voli svoju suprugu i dete, taj klip ne znači ništa - prokomentarisala je Kristina.
A situacija u rehabu? - upitao je Panda.
On je popio malo, legao, zaspao, ništa se nije radilo, kao što su pojedini zadrugari, imamo jasnu sliku, a o mom Kikiju nema slika što bi mogla da ga blati! Htela bih da kažem da on nema prijatelja, to su kvazi prijatelji koji žele da se reklamiraju preko njega - rekla je Kristijanova sestra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko su izuzeci u rijalitiju? - upitao je Kendi.
Čorba nije pravi prijatelj, igra igru kao i Stanija. Kada je frka nema ga nigde. Mišel je dobar momak, dobar dečko, dobar pevač, on je na svoju ruku malo, navikao je u Holandiji da živi, ima neki svoj stil života, ali smatram da ga voli. Dragana Gaga takođe, dobra devojka, mnogo je volim! - rekla je Kristina.

Odmah potom se uključila i njegova kuma Olivera, koja je takođe prokomentarisala ovu goreću temu.

Obojica ste bili tamo, znate kako je, ja tvrdim da moj kum neće pogrešiti, a to malo češkanje, to je samo potreba za nečiji zagrljaj, čula sam i kako ste nazvali gospođicu(Kristinu). Neko mi je javio, nisam to videla, pogledaću, ali čisto sumnjam, znam koliko Kristijan poštuje svoju porodicu, ovo je samo zezanje i rijaliti. Ima tamo mnogo jače tema. Kažem ja odgovorno da moj kum neće zgrešiti - rekla je Olivera.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga