AKTUELNO

Tuga!

U medijima se već neko vreme priča da će pevačica Jovana Tipšin konačno stati na ludi kamen i reći sudbonosno da, pa ju je emisija "Premijera" na televiziji Pink ugostila i popričala sa njom na temu privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa se nije desilo - započinje pevačica kroz smeh.
Da je trebalo, stala bih na ludi kamen, ali od toga nema ništa. Piše se svašta, ja nikad nisam imala problem da kažem šta će biti, kako... Ali, nikad se ne zna - zaključuje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tipšinova se nakon toga dotakla i smrti svoje majke, koja je nažalost nedavno preminula u 81. godini. Jovana se prvi put za kamere prisetila zajedničkih trenutaka i koje reči bi joj uputila, da može.

Mnogo smo bile vezane, nekako se tešim svaki dan, verujem u Boga i radujem se što ćemo se jednog dana sresti na nekom drugom i lepšem mestu. Ima vremena, nek' bude volja Božija... Trudim se da idem napred i stvarno je mnogo teško, nekad plačem satima - iskreno priča Jovana.
Bila sam sama sa mojom mamom i sve bih isto proživela, kada znaš da je tvoja mama pored tebe, živa... Vratila bih to vreme da mogu. Iščupani su mi i srce i duša posle majčine smrti - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana se u jednom trenutku rasplakala i imala da poruči samo jedno.

Samo bih je zagrlila i rekla koliko je volim, još više, da mogu - završava Tipšinova kroz suze.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.