AKTUELNO

Evo šta je rekao mladi pevač!

Kako mediji već nedeljama unazad pišu da rode po drugi put stižu na prag jednog od najpopularnijih estradnih parova Nikolije Jovanović i Relje Popovića, ekipa emisije "Premijera" odlučila ja uhvati pevača i postavi mu direktno pitanje.

Naime, kako se saznaje, popularna pevačica Nikolija je u blagoslovenom stanju. Brojni mediji pokušavali su da saznaju kako ona sada izgleda, ali neuspešno, pa se zaključuje da pevačica najviše vremena provodi na Bukulji sa svojom majkom, Vesnom Zmijanac i da je trudnoća rizična, pa je provodi kod kuće.

S obzirom na to da vidim da se to u medijima piše već neko vreme, mi se na tu temu nismo oglašavali i smatram da smo hteli da se oglasimo, bilo da demantujemo ili potvrdimo, mi bi to uradili, s obzirom da nismo, to neću učiniti ni u ovom trenutku - tajanstven je ostao Relja.

Foto: TV Pink Printscreen

Relja važi za jednog od najuspešnijih izvođača i miljenika publike, ali, kako on kaže, njegov najveći uspeh jeste taj što je otac. Pevač je u emisiji "Premijera" ispričao kako ga je ta uloga promenila.

Promenila me je, više nisam ja centar svog sveta, nego je to sad moje dete, a opet s druge strane gledam da ne zapostavim ni sebe, ni svoje želje i ambicije, pa gledam da budem posvećen i porodici i sebi, ali apsolutno da me je promenila na hiljadu načina i učinila me osetljivijim, ranjivijim - priča Relja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.