AKTUELNO

Zapušila im usta!

Voditeljka i glumica, Marijana Mićić, gostovala je sinoć u emisiji ''Amidži Šou'' kod Ognjena Amidžića na televiziji ''Pink''. Tom prilikom je prokomentarisala nekoliko skorašnjih optužbi za seksualno zlostavljanje u svetu glume.

- Pitale su me danas tvoje kolege da li sam imala slično iskustvo, ja sam rekla: ‘Da li ti ja ličim na nekog ko je mogao da bude zlostavljan na bilo koji način? - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi ne znamo šta se desilo. Ja osuđujem svaki vid nasilja, verbalno, fizičko, kako god, ali ne treba da osuđujemo. Ipak su ti ljudi, bii krivi ili ne, etiketirani, obeleženi. Ako neka devojka izađe i kaže ja neću reći ona laže, nečega ima, a granicu ne znamo. Ne znaš da li je stvarno, ne znaš da li je zarad uloge, da li glume. Ja nisam čula da je ijedna devojka rekla: ‘Da, on je mene prebio, vezao i silovao.' Svakako i da je rekla ‘ne’ i to je nasilje - dodala je Marijana.

Nešto kasnije Marijana je rekla i da žrtve silovanja treba to da kažu odmah, a ove njene izjave u emisiji naišle su na žestoku osudu javnosti.

Nekolicina tviteraša je osudila ovaj potez popularne voditeljke, našta ni sama nije ostala imuna, te im je brže-bolje oštro odgovorila:

Evo skupile se moralne gromade da komentarišu moje reči od sinoć. Nemojte izvlačiti reči iz konteksta, nemojte šaljiv ton pretvarati u ozbiljan odgovor. Sram vas bilo. Malo vam je senzacionalizma pa biste još?! Ja mogu da ličim samo na nekoga ko je među prvima javno osudio svako, ali svako nasilje i podržao devojke na svim mrežama i svim televizijama, dok ste vi smišljali šta ćete pametno ovde da napišete. Zato tišina - napisala je Marijana na svom Tviter nalogu u svoju odbranu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.M.

#Marijana Mićić