AKTUELNO

Muzička zvezda iznenadila je fanove svojim novim fotografijama.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pre dve nedelje oduševila je mnogobrojne poštovaoce svoje muzike novim visokobudžetnim spotom za pesmu "Anđeo drugog reda", koji je snimila na crnogorskom ostrvu Mamula.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još... O SPOTU FOLK DIVE BRUJI BALKAN: Ceca progovorila o romantičnim scenama sa zgodnim manekenom (VIDEO)

Veliku pažnju privukle su i romantične scene Cece i zgodnog manekena Florijana Munteanua, koji se širom regiona proslavio zahvaljujući najvećoj balkanskoj zvezdi. Njih dvoje su glumom verno dočarali radnju pesme tokom snimanja, a onda su se ponovo spojili, što svi oni koji su gledali spot nisu imali priliku da vide.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Ceca i maneken uradili su set profesionalnih fotografija za potrebe jednog magazina, a zgodni Florijan se tom prilikom razgolitio i sa folk divom pozirao kao nijedan drugi maneken.

Pročitajte još... KRILA OD JAVNOSTI: Ceca priznala da je IMALA ZDRAVSTVENIH PROBLEMA!

Iako bi pojedinci pomislili da se rodila ljubav između Cece i Florijana, ovakvim spekulacije nisu na mestu - maneken i ona postali su veliki prijatelji, a pevačica se potrudila da se Florijan u Beogradu oseća kao kod kuće. Njega je, inače, upoznala i sa Anastasijom i Veljkom koji su se nekoliko puta do ranih jutarnjih sati sa njim provodili u prestoničkim klubovima.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Florijan Munteanu

#Svetlana Ceca Ražnatović

#maneken

#pevačica

#spot

'