AKTUELNO

Otvorio dušu!

U novom izdanju emisije "Amidži Šou" na televiziji Pink gosti Ognjena Amidžića bili su reper Relja Popović, glumica Marijana Mićić, glumci Dragan Marinković Maca i Đorđe Stojković i pevačice Sandra Afrika i Tara sa novom muzičkom zvezdom, Albinom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako trenutno važi za jednog od najpopularnijih mladih izvođača, Albino se našao kao ovonedelji gost čuvene emisije, pa je uživo ispričao o svojim specifičnostima.

Dosta mi je razvijeniji sluh zato što mi je vid baš loš zbog albinizma, a imam i strabizam, nistagmus i dioptriju +5, to jest bila mi je +8 ili 9 kad sam se rodio, ali nosim naočare čitav život i onda je to uspelo da se smanji vremenom. Imao sam lasersku operaciju pre 7-8 godina i to mi je dosta olakšalo da gledam - rekao je mladi izvođač.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje voditelja da li ima nekih anegdota zbog svog izgleda, Albino je ispričao šta mu se desilo dok je bio student.

Bila je jedna situacija u Mostaru kada sam studirao muzičku akademiju, vozili smo se drugar i ja, stali smo na nekoj pumpi da ja izađem i kupim cigare, i ja otišao, kupio i vraćam se i vidim ranac sa suvozačevom mestu, a ranije nije bio tu. I ništa, uzimam ja ranac i bacam ga pozadi, sedam u kola i gledam, pored neki ćelav, nabildovani lik gleda u mene i skontam da sam ušao u pogrešan auto, jer je bio iste boje, je*i ga, ne vidim - priča kroz smeh Albino.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.