AKTUELNO

Otkrio razloge!

Popularni glumac Miloš Biković oglasio se za medije povodom famoznog slučaja Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji potresa Srbiju poslednjih nekoliko nedelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladi glumac retko kad se oglašava u medijima, ali ovog puta rešio je da to promeni, jer je igrom slučaja direktno umešan u celu zbrku, kada je nedavno glumac Branislav Lečić izbačen iz predstave "Kad su cvetale tikve", koja je na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta. Naime, njegove kolege potpisale su peticiju u kojoj navode da ne žele da igraju s njim na sceni dok se situacija zbog optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld ne reši. Kako mediji saznaju, predlog da ne bude deo podele podržali su svi akteri komada, i to na čelu sa Milošem Bikovićem.

Mi smo samo hteli da zaštitimo predstavu, koja se bavi temom silovanja, od medijske hajke kojoj je izložen Branislav Lečić, a samim tim i pozorište. Podržao sam inicijativu kako ne bismo došli u neprijatnu situaciju, a nisam to uradio u nameri da se odreknemo čoveka pre nego što sud donese svoje mišljenje - izjavio je Biković.

Foto: Instagram.com/bikovic

Autor: P.R.