AKTUELNO

Presekla!

Pevačica Emina Jahović već godinama živi u Istanbulu sa svojim naslednicima Jamanom i Javuzom, a u Srbiju dolazi samo kada ima poslovne obaveze. Zbog toga je odlučila da svoju porodičnu kuću u Novom Pazaru, koju je prošle godine sa bratom i košarkašem Mirsadom Turkdžanom renovirala, sada izdaje turskom konzulatu.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularna pevačica i njen brat uložili su dosta para u redizajn velelepne vile u kojoj su odrasli i kompletno je preuredili. Upravo zbog toga je Emina prošle godine doputovala u Srbiju, kako bi angažovala izvođače radova, dogovorila s Mirsadom sve detalje o renoviranju, ali i da bi zajedno odabrali materijale i nameštaj.

Između ostalog, već tada su imali nekoliko ponuda za rentiranje vile, a najbolja je bila od konzulata iz Turske, koji je, po pevačicinom i košarkaševom mišljenju, i najsigurniji zakupac. Upravo tada je Emina razgovarala sa predstavnicima turskih diplomata i rekla da će im izdati nekretninu čim završe renoviranje, a njima nije bio problem da sačekaju nekoliko meseci.

Foto: TVPink Printscreen

Kako mediji saznaju, renoviranje je zvanično završeno, a kada je spoljašnji izgled u pitanju, počev od fasade, prozora, vila izgleda potpuno drugačije. Komšije kažu da je nekretnina, koja ima dva sprata, i dodatno proširena, da je iskorišćen prostor koji nije bio u funkciji i da je nedavno stigao nameštaj. Oni tvrde da je deo tog nameštaja dopremljen iz Beograda, dok je drugi deo stigao iz inostranstva. Kada se sve sabere, u renoviranje i opremanje Emina i Mirsad su uložili oko 200.000 evra.

Autor: P.R.