AKTUELNO

Uživali su!

Nakon što je u nedelju napustila velelepno imanje Zadruge po Maju Marinković je došao njen momak Alen Hadrović koji je za nju pripremio prelepo iznenađenje.

Pustili smo ih malo da se odmore pa smo stupili u kontakt sa Alenom da čujemo kako su se proveli.

Foto: Pink.rs

Moram vam reći da nam je bilo prelepo, seli smo na terasu, otvorili flašu vina i sumirali utiske o svemu, Moram vam reći da je Maja bila u šoku koliko je ljudi napolju vole i podržavaju, ona to nije očekivala - otkrio nam je Alen.

Sledećeg dana su se njih dvoje uputili u Kovin, Majino rodno mesto, a Alena smo upitali kako je prošao susret njegove devojke i njenog sina:

Susret je bio jako emotivan, Maja je plakala od sreće, a sinćić joj se jako obradovao. Moram vam reći da je njena porodica divna i da su jako fini i kulturni ljudi, a iz takve domaćinske kuće ne može biti loša devojka - ispričao nam je Alen.

Maja i ja planiramo i zajednički život i putovanje, ali prvo da se slegnu utisci da bude malo sa svojom porodicom, a onda ćemo nas troje da odemo na zasluženi odmor - ispričao je Alen planove u budućnosti sa Majom, a potom nam je otkrio i da li se čula sa bivšim verenikom Jovicom Putnikovićem:

Nisu se čuli, a koliko sam i upućen, ne nema namere - rekao je Alen.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Jelena Simonović

Autor: N.B.

#Zadruga