AKTUELNO

Bivša rijaliti zvezda zapala je u ozbiljne probleme kada je jedna poznata dama sa naše javne scene odlučila da joj napakosti uz pomoć crne magije.

Skoro dva meseca bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić borila se sa zdravstvenim problemima koji su nastali nakon što je svoju zadnjicu povećala akva filerima, a sada je doživela novi šok - saznala je da joj je jedna ženska osoba, inače javna ličnost, "bacila crnu magiju" čim je čula da klaberka ide pod nož!

Foto: Instagram

- Pre nekoliko dana Tamaru su posetili prijatelji koji su joj rekli da je u velikom problemu i da pod hitno mora da sazna o kome se radi. Ona je unezvereno pitala o čemu se radi, a kad su joj rekli šta su čuli počela je da se smeje. Međutim, oni su je uveravali da je to što su čuli istina i da ih shvati ozbiljno. Rekli su joj da joj je izvesna ženska osoba, čim je saznala da Tamara planira da ugradi akva filere u zadnjicu, preko parčeta Tamarine garderobe navračala da ne izvuče živu glavu. Ta osoba koja joj je to uradila nije baš ćutala o tome, pošto se po gradu naveliko širi ta priča - ispričao je izvor blizak Tamari.

Foto: Privatna arhiva

Ona nije ozbiljno shvatala ono što je čula, međutim, počela je da se preispituje onda kada joj je stiglo upozorenje od najpoznatije Balkanske proročice.

- Tamaru je pre zahvata zvala Kleopatra, proročica, i upozorila ju je da dobro povede računa i obrati pažnju. Naročito kada su u pitanju žene i da pazi gde ostavlja i kome daje svoje stvari. Očigledno da je bila u pravu - rekao je izvor.

Foto: Printscreen

Ove stvari mnogima su prilično neverovatne, zbog čega ne veruju i njihovu istinitost, a svoje mišljenje o ovoj temi dala je i Tamara.

Foto: Privatna arhiva

Vidite, kad malo bolje razmislim, iako sam vernik, ne postoji logično objašnjenje za sve ovo što mi se dešava, osim da posumnjam u zakopane mačke, krila slepog miša i vračanje po mojim stvarima. Kad prizovu vasionu i kapije vremena i šta već prizivaju ti pagani sa sve tim paganskim obredima i kako to već ide sa tim šarenim magovima, florescentnim ili kakvim već. Ja ne znam zaista, al’ da ga je zamešala k'o siroče kačamak, jeste. Zar zaista veruju da takve stvari mogu dugoročno da daju rezultate ili da im se vrati sve onako kako su zakuvali? - u svom stilu rekla je Tamara.

Pink.rs

#Farma

#Operacija

#Tamara Đurić

#pevačica

#rijaliti

#starleta

'