AKTUELNO

Ona je život promenila iz korena.

Pevačica Danijela Vranić prošle nedelje je otkazala jedan nastup u prestoničkom klubu, što je pokrenulo priče da ponovo ima zdravstvenih problema.

Istina je, međutim, drugačija - ona se, naime, potpuno okrenula zdravom načinu života nakon što je nekoliko nedelja provela bez struje, interneta i telefona u jednoj kolibi koju je iznajmila u blizini manastira Ćelije kod njenog rodnog Valjeva.

Pevačica se tamo poklonila moštima svetog Ave Justina, koje su na posebnoj svečanosti prenesene u taj objekat pre nekoliko godina.

Danijela je neko vreme živela na relaciji između Valjeva i planine Povlen, gde ima vikendicu, ali joj je skromni nameštaj u isposničkoj kolibi kod Ćelija prijao znatno više nego život po klasičnim pravilima civilizacije.

Ipak, Vranićeva, na oduševljenje svojih obožavalaca, ne napušta pevanje, iako je imala nameru da se priključi jednom crkvenom horu.

Ona je i bioritam podvrgla novim pravilima - nekada je u 5:30 odlazila na spavanje, a sada u to vreme ustaje i ide na trčanje.

Zdravstvenih problema se gotovo u potpunosti rešila, u čemu joj je znatno pomogla zdrava ishrana bazirana na sveže upecanim pastrmkama koje je konzumirala dok je, do pre neki dan, živela u iznajmljenoj kolibi pokraj manastira.

Savremeni muzički trendovi ne prijaju njenim ušima, pa će uskoro predstaviti pesmu "Dočekasmo ovo pasje doba", koju je specijalno za nju uradio Zlaja Timotić.

Pink.rs

#Danijela Vranić

#Manastir

#pevačica

'