AKTUELNO

Ne propustite!

Maja Marković sinoć je zauvek napustila "Zadrugu 4", pa za ovonedeljnog vođu proglasila Aleksandru Nikolić, sa kojom je bila bliska. Pored svih privilegija, vođa ima i određene obaveze, između ostalog, da odabere potrče za ovu sedmicu, kao i omiljenu osobu, sa kojom će provesti sedam dana u hotelu.

Milan Milošević je upravo okupio zadrugare, kako bi Aleksandra saopštila svoju konačnu odluku, a zatim će uslediti i "Pretres nedelje".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kako je današnja podela izazvala buru reakcija, pregršt je tema za pretres koji će uslediti nakon odabira potrčaka i omiljene osobe. Međutim, pored podele budžeta, stanari Bele kuće jedva čekaju da pročešljaju sve ono što se događalo na jučerašnjoj spektakularnoj svadbi Aleksandre i Marka Janjuševića Janjuša, kao i skandalozno ponašanje Maje Marinković.

Naime, oni su se naoštrili da komentarišu sva aktuelna dešavanja u kući, kao i odnose, a Milan će ih podsetiti na sve o čemu su ćoškarili i pričali među sobom.

Foto: Jelena Simonović

Ne propustite emisiju koja upravo počinje na ružičastoj televiziji i ispratite najnovija dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Vreme je za izbor potrčaka i pretres nedelje!

Autor: M.I.

#Zadruga