AKTUELNO

Oglasio se!

Folk pevač Hasan Dudić konačno može da odahne, jer je nakon hospitalizacije zbog pogoršanja zdravstvenog stanja usled koronavirusa, izašao iz bolnice i oseća se bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, pevač je pušten pre dva dana iz bolnice "Dragiša Mišović", gde je primljen sa obostranom upalom pluća, što je bila posledica zaražavanja koronavirusom. Hasan je bio priključen na kiseonik, a respirator je, kako kaže, izbegao zahvaljujući naporima lekara.

Pre dva dana sam izašao iz bolnice. Trebalo je da ostanem još nekoliko dana, ali sam se osećao bolje i smatrao sam da lečenje mogu da nastavim kući, a doktori su se složili. Naravno, moram da mirujem, to je bio uslov da me puste. Nije mi bilo dobro, nisam mogao da dišem, ne znam kako sam se izvukao. Kada su odlučili da me zadrže u bolnici, stanje nije bilo nimalo naivno. Doktori su se uplašili jer sam imao obostranu upalu pluća, otežano sam disao, odmah su me stavili na kiseonik. Srećom, nije došlo do respiratora, za to mogu da zahvalim lekarima koji se bore za svakog pacijenta - rekao je Hasan za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada sam mnogo bolje, iako sam i dalje rovit. Moram da mirujem, ne izlazim iz kuće narednih mesec dana. Moja Nataša i sin Miki mi stalno dolaze, donose šta mi je potrebno, mada nemam kontakt ni sa njima. Oni su se testirali i negativni su, ja nisam više zarazan, ali za svaki slučaj se pazimo. Dobio sam neke lekove da pijem, vitamine, voće, da pazim na ishranu i kažu da ću se oporaviti za mesec dana - zaključuje Dudić.

Autor: P.R.