AKTUELNO

Još jedna autorska emisija Ognjena Amidžića koja obećava!

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Uzbuđenja neće manjkati ni ovog utorka jer kod Ognjena Amidžića u studio stižu pevači Relja Popović, Sandra Afrika, Teodora-Tara Stojanović i Stjepan Jelica poznatiji kao Albino, glumci Marijana Mićić i Dragan Marinković Maca, kao i Luka Maksimović, svima poznatiji kao Beli Preletačević.

Sandra Afrika važi za jednu od najtraženijih i najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni i uvek je Ognjenov rado viđen gost. Pevačica je nedavno proslavila 33. rođendan, a ovog utorka dolazi u „Amidži šou“ da pretrese sve aktuelane teme. Sa bivšim partnerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom započela je biznis kao investitor, a kako napreduje taj novi segment u njenom životu i koje poznate ličnosti su rešile da kupe stanove baš u njenim zgradama, saznaćete u emisiji „Amidži šou“. Osim o karijeri, javnost najviše spekuliše o Sandrinom ljubavnom životu, a o tome da li je u vezi, kako joj protiču dani otkako ne nastupa, Sandra otkriva ovog utorka na TV Pink.

Foto: Instagram.com

U studio dolazi i Relja Popović, jedan od najpopularnijih repera u Srbiji. Zahvaljujući pesmama i visokobudžetnim spotovima, Relja se izdvojio na javnoj sceni, a osim zbog karijere, izaziva pažnju medija i zbog veze sa Nikolijom Jovanović, sa kojom ima ćerku Reu. Iako voli da privatan život drži u tajnosti, Relja će se u emisiji „Amidži šou“ dotaći i odnosa sa Nikolijom, zatim budućih planova u karijeri i svih aktuelnih tema.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ognjenom će razgovarati Dragan Marinković Maca – kakvo je interesovanje za njegovu predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život“ u doba korone i kako izgleda izvođenje, koliki je izazov u radu u „Zadruzi 4“ i da li je zadovoljan emisijom „Zoranjak“ koju vodi na RED TV-u. I njegova koleginica Marijana Mićić dotaći će se toga kako izgleda život u pozorištu, filmskoj i serijskoj industriji u vreme korone i kakvim lekcijama ju je ovaj period naučio, da li joj nedostaju „Pinkove zvezdice“, ali i da li planira da se uda za svog izabranika. 

Foto: RED TV Printscreen

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ekipi će se pridružiti i učesnica „Pinkovih zvezdica“, Teodora-Tara Stojanović, koja je uspešno započela svoju muzičku karijeru. Nakon duetske pesme sa Angellinom „Gad“ i prve solo pesme „Fotke“, Tara je nedavno objavila još jednu duetsku pesmu „Rat i mir“ sa mladim muzičarom, reperom i producentom Albinom, a to je bio povod da njih dvoje gostuju u emisiji „Amidži šou“. Pored njih, posle dužeg vremena u goste dolazi Luka Maksimović, kog svi znaju po njegovom alter egu – Ljubiša Beli Preletačević. 

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije „Amidži šou“ u utorak 13. aprila uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Beli Preletačević

#Dragan Marinković Maca

#Luka Maksimović

#Marijana Mićić

#Ognjen Amidžić

#Pinkove zvezdice

#Red Tv

#Relja Popović

#Sandra Afrika

#Stjepan Jelica Albino

#Teodora Tara Stojanović

#Zornjak

#emisija

#voditelj