AKTUELNO

To su njene usne!

Naredni sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Nenad Aleskić Ša koji je danas danas proslavio rođendan, koji je proveo u svađi sa svojom devojkom Tarom Simov. darko će sa Ša porazgovarati o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega je Darko čestitao Ša rođendan, a onda ga je upitao o odnosu sa Tarom.

Ja ne znam, dan mi je počeo lepo, a onda se sve ono desilo. Nije mi jasno Tarino ponašanje, stalno se menja. Ja sam iz zbog tog ponašanja shvatio da sam joj dosadio. Ja sam njoj objašnjavao pre svega, dok sam bio u braku, da ne bih mogao da budem sa njom jer je mlada, i to sada vidim. Ona je meni pričala kako pati za bivšim momcima, a ne zna kako je meni, ja ne znam šta da mislim. Priča o jednom drugom, momku, vereniku. Ja ne znam da li je ona zaljubljena, a kod mene je to jasno sve - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je upitao Ša, o pesmi koju je pevao sa Markom Bulatom na svadbi, za koju je Tara bila ubeđena da je za Ivanu Aleksić.

Pazi ona mene od jutros zeza. prvo je bila okej, a onda je prebacila pa mi sve prebacivala, i branila. Meni ne bude lako tada, a njeno odbijanje me tera da prebacim. Kod nje uvek psotoji dublji razlog, a kod mene se to zna. Ona meni ne da da je zagrli, stalno je ljuta. Ona je takva da kada prebaci, samo se sklonim od nje. Danas mi je sklonila ruku na kojoj imam tetovažu za suprugu, to su njene usne, sve, i onda mi traži drugu ruku. Ceo dan mi prebacivala a onda se sklonila do svega, i otišla da spava - pričao je Ša.
Bila je situacija jer me Bulat zvao da pevam sa njim pesmu, i ona je tada bila budna i krenula da mi prebacuje zbog pesme koju sam kao ja naručio, a onda ona uskače da brani Ćorbu kada se sukobio sa Janjušem, nije mi jasna - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga