AKTUELNO

Prema ranijem pisanju medija, Ančević više nije u tako dobrim odnosima s Rastom.

Andrej Ančević Aki (34), kum repera Stefana Đurića Raste, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu u njihovoj porodičnoj kući u naselju Leštane u Grockoj, piše Kurir.

Porodično nasilje dogodilo se 27. marta naočigled njihove maloletne dece i porodice Ančević.

- Zlostavljanje su prijavile komšije. Andrej je navodno pretukao suprugu - kaže izvor Kurira blizak istrazi i dodaje: - Nakon batina nesrećna žena je s decom otišla kod svekrve. Tada je Ančićeva majka zvala svog drugog sina i kazala šta se dogodilo.

Teške optužbe

Andrejev brat je odmah otišao kući.

Foto: Facebook.com

- U kući je zatekao haos! Snaja je imala flaster ispod oka, bila je sva modra, uplakana i jedva je disala. Tu noć ostali su da spavaju kod njih, a brat je ostao tu s njima kako bi čuvao stražu, ako dođe Andrej - kaže izvor i dodaje da je te noći bilo mirno.

Aki je ujutru 28. marta došao po ženu.

- Svi su bili uplakani i pod stresom, oka nisu sklopili, a Andrej je došao i optužio ženu da laže i da se folira. Deca su počela da plaču. Andrejev brat se tada naljutio i pokušao da ga smiri i urazumi, ali bezuspešno. Andrej se pravdao da njegova žena laže" i da joj "nije ništa". Navodno, pitao je ženu da li je zvala svoje, na šta mu je ona odgovorila da će ih sada zvati - priča naš sagovornik. Tada je nastao haos.

Uspela da pobegne

- Aki je rekao ženi da dođe u sobu. Kada je ušla, krenuo je opet da je udara. Andrejev brat je uleteo u sobu, žena je ležala na podu. Iako je bila u bolovima, uspela je da preskoči komšijinu ogradu i pobegne. Andrej je krenuo za njom, ali je zastao. Komšije su je videle modru i pozvale policiju.

Kad je čuo policiju, Andrej pobegao kroz dvorište ka brdu.

- U tom delu nema ograde, pa je lako pobegao. Policija ga je juče uhapsila - objašnjava izvor.

Prema ranijem pisanju medija, Ančević više nije u tako dobrim odnosima s Rastom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Andrej je bio Rastin lični vozač i obezbeđenje. Međutim, odjednom je sve puklo. Navodno, Ančević je tada medijima otkrio detalje saradnje s Rastom i njegovom tadašnjom suprugom - rekao je ranije izvor.

Preživeo sačekušu Izbegao kišu metaka

Andrej Ančević odranije je poznat policiji, ali i srpskoj javnosti. - Ančević je sa A. G. u junu 2018. izbegao kišu metaka u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Tom prilikom je povređen i zadobio je prostrelnu ranu natkolenice, dok je A. G. ranjena u stopalo - rekao je ranije izvor i dodao da im je napadač napravio sačekušu ispred obližnjeg restorana. Takođe, prošle godine Ančević je snimio svoj udes, u kom je, na svu sreću, lakše povređen.

Autor: M.K.

#Stefan Đurić Rasta