AKTUELNO

Nedavno je odjeknula ispovest glumice Merime Isaković koja je za seksualno napastvovanje optužila glumca Branislava Lečića. Lečić je već bio u centru skandala, jer ga je za silovanje optužila i mlađa koleginica Danijela Štajnfeld, a tu je i slučaj Milene Radulović, koja je pokrenula priču o navodnom seksualnom zlostavljanju koje su ona i druge devojke doživele u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Sve tri hrabre žene spaja jedna stvar - činjenica da su to uradile tek kada su uporište pronašle negde daleko od Srbije.

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE/HOLD ME RIGHT FILM, Printscreen YouTube/KlasikTV

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Merima svoju priču rekla iz Australije, Danijela je sve detalje iznela, ali iz Amerike. Milena je to učinila iz Rusije, gde je počela da gradi karijeru.

Podsetimo, Merima Isaković, koja godinama unazad živi na Novom Zelandu, rešila je da progovori o onome o čemu je ćutala četiri decenije. Za medije je otkrila sve o noći kada je pretrpela napad Branislava Lečića, kako tvrdi. Isto to uradila je i Danijela Štajnfeld, ali iz Amerike. Obe žene su, prema sopstvenim svedočenjima, od njega čule i isto jezivo pitanje - "Znaš li ti ko sam ja?".

Međutim, zbog vremenske distance mnogi postavljaju pitanje - "Zašto su ćutale do sad?", a žene koje su istupile da pričaju o traumama kroz koje su prošle danas zbog toga slušaju razna nagađanja o tome šta se dogodilo.