AKTUELNO

Izneo šokantne detalje!

Pevač Stevan Anđelković već neko vreme je u skladnom braku sa suprugom Natašom, sa kojom je prethodno bio u vezi 11 godina, međutim sada je otkrio da mu se atraktivna brineta na prvi pogled uopšte nije dopala.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželeo ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit. Pitala me je da otpevam neku pesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala - priseća se pevač.

Nataša mu je zatim po drugarici poslala ceduljicu sa porukom, a on je pristao da ode na kafu sa njom samo iz pristojnosti. Međutim, posle kraćeg razgovora zaljubio se u sadašnju suprugu.

To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije joj se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo - priznao je Stevan.

Foto: Instagram.com/stevanandjelkovic

Venčanje im je ostalo u najlepšem sećanju, iako prva bračna noć nije izgledala kako su zamišljali.

Krenuo sam da joj skidam haljinu, želeli smo da imamo prvu bračnu noć, ali onda nam je njena rodbina u 5 ujutru pozvonila na interfon, jer nisu mogli da nađu smeštaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vreme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata, kako bi ušla u stan. Pravo ludilo - ispričao je pevač, kome je kuma na venčanju bila najbolja prijateljica i koleginica Milica Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.