AKTUELNO

Ranije je osećala glad maltene 24 sata dnevno i često je posezala za nezdravom hranom.

Pevačica Tijana Dapčević podelila je svoje iskustvo vezano za skidanje viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

Tijana je ispričala da se u periodu kada je bila trudna ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala 115 kilograma.Ona je dodala da je osećala glad maltene 24 sata dnevno, i da je često posezala za nezdravom hranom.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo - rekla je pevačica za "Hit Informer".

Foto: Instagram.com

Tijana, kako se navodi, dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Tijana, kojoj je cilj da smrša još devet kilograma.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.K.